Dětský den na kole s Rubena Tyres

Dětský den na kole s Rubena Tyres

Milí rodiče, děti a přátelé cyklistiky, 

srdečně Vás zveme na Dětský den na kole, který se uskuteční 8. června 2024 na Dopravním hřišti v Náchodě od 14:00 do 18:00. Tento den bude plný zábavy, sportu a nezapomenutelných zážitků pro celou rodinu! Program bude velmi pestrý a vstup na akci je zdarma. A na co se můžete těšit?  

Free Riders: Kuba, Štěpán a Matěj    

Náchod se brzy stane svědkem jedinečné show Kuby, Štěpána a Matěje na pump tracku! Kuba je pravidelným jezdcem FMB World Tour a v současné době se pohybuje kolem 36. místa! A v minulém roce dosáhl jako jediný Čech na stupně vítězů na Horsefeathers Irontown v Ostravě.

Přijďte si poslechnout inspirativní příběhy a podívat se na show, kterou si pro Vás kluci připravili.

Workshop jízdy na pump tracku 

Kluci Vaše děti provedou základy i pokročilými technikami jízdy na pump trackové trati. Naučí je správnému držení těla, jak využít terén ke zrychlení a jak bezpečně zvládat zatáčky a skoky. Podělí se s dětmi o své cenné zkušenosti a tipy, které získali na mezinárodních závodech. Tento workshop je ideální jak pro začátečníky, tak pro pokročilé jezdce, kteří se chtějí zdokonalit ve svých dovednostech a naučit se něco nového od profesionálů.  

Soutěže pro děti  

Připravili jsme pro děti vzrušující cyklistický závod plný dobrodružství a skvělých cen! Na 8 stanovištích je čekají zajímavé úkoly, které prověří jejich dovednosti a zaručí spoustu zábavy.

Malování na obličej 

Další skvělou aktivitou, kterou si děti rozhodně užijí, je malování na obličeje. Na tomto stanovišti se děti budou moci proměnit ve své oblíbené postavičky, zvířátka nebo třeba i superhrdiny. Tato zábavná činnost nejenže podnítí jejich kreativitu, ale také jim poskytne nezapomenutelný zážitek plný radosti. Po skončení budou mít nejen úžasné vzpomínky, ale také krásně vyzdobené tváře.

Hasiči

Navštíví nás také hasiči z náchodské Rubeny. Děti si budou moci prohlédnout hasičský vůz a seznámit se s jeho vybavením. Bude to nejen zábavné, ale i poučné!

Zapůjčení kol a koloběžek

Pokud Vaše děti doma nemají kola nebo koloběžky, žádný problém! Na místě bude možné zapůjčení vybavení, aby si všichni mohli naplno užít celý program.

Upozorňujeme, že pohyb na dopravním hřišti je na vlastní nebezpečí. Nezapomeňte si přinést cyklistickou helmu a popřípadě další ochranné vybavení.

Těšíme se na Vás 8. června 2024 na dětském dopravním hřišti v Náchodě! Tým Rubena

 

Back to blog